Skip to main content

Nybyg

Totalentreprise, kontor, butik, beboelse og farveplanlægning.

Totalentreprise

Med mere end 30 års erfaring fra byggepladser rundt om i København, så har vi lært lidt om, hvad der får et byggeprojekt succesfuldt i mål. Vi påtager os derfor gerne totalentreprisen og koordinerer maler, nedbryder, murer, tømrer, elektriker, VVS’er mv.

Kontor

Det hjælper ikke at det nye domicil ser flot ud udefra, hvis ikke malerfinishen indvendig står mål med det ydre. Et flot og indbydende kontormiljø, der løbende vedligeholdes, giver glade medarbejdere og styrker virksomhedens image. Selv om glas dominerer i de fleste nybyggede kontorer, så hjælper vi gerne med at finde de rigtige farver, der kan give kontrast og dybde.

Butik

Hvid er ikke bare hvid og grå ikke bare grå. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige nuance, der passer til din butiks inventar og produkter, så elementerne til sammen blander sig og danner en ramme, der skaber den optimale kundeoplevelse. Vores forståelse for butikkens unikke profil er således forudsætningen for en succesfuld løsning af maleropgaven.

Beboelse

Hvad enten du skal opføre nye etage- og tæt/lavboliger eller rækkehuse, så står vi klar til at hjælpe med malerarbejdet ude og inde til aftalt budget og tid. Vi ved desværre godt, at maleren først lukkes ind når de andre håndværkere er lukket ud eller gør deres sidste arbejde færdigt. Det stiller krav til fleksibilitet uden at det går ud over kvaliteten.

Farve-
planlægning

Det er dyrt og besværligt, hvis du vælger den forkerte farve fra start. Vores værksted står derfor klar til at yde professionel konsulentbistand til design og farvesammensætning med afsæt i de nye lokalers størrelse og lys. Skal lokalerne fremstå neutralt og professionelt eller varme og imødekommende? Du vælger selv udtrykket, så hjælper vi dig med at finde farverne, der passer til netop dine ønsker.

Vil du høre mere?

Kontakt os ved enten at ringe på telefon: +45 33 14 47 43 eller skriv en mail til os på: post@raadvadmaleren.dk