Skip to main content

Hvem er vi?

Vi er en malervirksomhed med fokus på kvalitet i alt hvad vi laver, der fortrinsvist arbejder indenfor btb-segmentet. Vores kunder er store kendte virksomheder, som vi løbende har maleropgaver for samt ejendoms- og boligselskaber, developers, arkitekter, ejerforeninger og det offentlige.

Se vores arbejdsområder

Hvad kan vi?

Fra gammel tid har malerfaget altid været spændende at beskæftige sig med lige fra farveblanding med de fineste pigmenter og bindemidler til påstrygning og afsluttende dekoration. Vi har altid holdt de fine traditioner i hævd og er specialister indenfor restaurering og renovering af bevaringsværdige bygninger. Den samme høje faglige kvalitet leverer vi nu i stigende omfang i maleropgaver indenfor nybyg samt almindelig renovering og vedligeholdelse, hvor vi så vidt muligt altid bruger miljøvenlige materialer. I tillæg tager vi i dag også gerne hele entreprisen på større renoveringer.

Se hvad vi har lavet

Historie

Det hele startede for mere end 30 år siden i et lille værksted i Raadvad ved Lyngby, deraf navnet Raadvad Maleren. Helt fra den spæde start forsøgte vi at få opgaver fra virksomheder, der ligesom os havde fokus på høj kvalitet og troværdighed i deres virke. Det lykkedes og vi er i dag glade for at hjælpe A.P. Møller Mærsk, Novo, Tivoli, Carlsberg, Slots- og Kulturstyrelsen og andre lignende virksomheder med maleropgaver.

Kontakt os for at høre mere