Skip to main content

Renovering

Facade, døre/vinduer, trapper, lejligheder, kontor og huse.

Facade

Vind og vejr samt byens smog, det er alt sammen med til at slide på husets facade, så den kommer til at se træt og misligholdt ud. Med vores effektive højtryksudstyr og materialer sørger vi for, at facaden genoprettes og igen fremstår flot og indbydende, så ejendommens værdi bibeholdes.

Døre/vinduer

Gamle døre og vinduer er ofte fremstillet i bedre træ end nutidens. Derfor er en professionel renovering af ejendommens døre og vinduer for det meste billigere og bedre end udskiftning til nyt. Vi udluser selv dårligt træ, og klarer også skæring samt ilægning af nyt glas inden de gamle døre og vinduer males og får ny glans.

Trappe

Er ejendommens trappe skrammet og slidt så kan maling gøre underværker. Vi klarer både en opfriskning og den store renovering med udskiftning af belægning, reparation af trin, gelænder, murværk og el.

Lejligheder

Det er ingen kunst at renovere og male tomme lejligheder. Men beboede lejligheder er en tillidssag. Derfor er vores malere trænet i at passe godt på dit hjem når du lukker dem ind. De holdet rodet på et minimum og rydder op efter sig inden de går. Vi sætter en ære i, at du kan stole på os.

Kontor

Kontorlokaler slides, specielt gang- og fællesarealer. Hvis ikke renoveringsopgaven skal blive for stor og dyr, så anbefaler vi, at få lokalerne løbende vedligeholdt. Det giver mindre gene for medarbejderne og fastholder virksomhedens image og friske udtryk.

Huse

Vi renoverer og maler private huse inde og ude. Både inden du flytter ind og når du bor der og skal have udført en make-over. Det sidste er det sværeste, fordi det er en tillidssag at lukke maleren ind i dit private hjem, når du måske ikke er hjemme. Men du skal vide, at vi sætter en ære i, at du kan stole på os.

Vil du høre mere?

Kontakt os ved enten at ringe på telefon: +45 33 14 47 43 eller skriv en mail til os på: post@raadvadmaleren.dk